maandag 24 september 2012

HERFSTGEIL

In de herfst ligt de onschuld geborgen. Studenten en studentinnekes die een vers pak aantrekken om straks te schitteren op de schoolbanken, op de dansvloer en in hun o' zo gerieflijke studio.
Nieuwe horizonten verkennen, alternatieve wegen bewandelen, hun vers gekapte haartooi laten bewonderen, revoluties ontketenen... Het heeft allemaal iets onschuldigs, iets ondeugends.
Hoort er ook bij : de weerbarstige puberteit van zich af schudden als betrof het vuiligheid  inclusief de acné en de slechte adem. Want herademen in Gent, Brussel, Leuven, Antwerpen of Kortrijk betekent ook ver-ademing. De eerste joint, de eerste bedpartner, het gestoei, geflirt, gefladder, geflaneer en zoveel méér.
In de herfst ligt ook de schoonheid geborgen. De schoonheid van excessen, liefde, seks en de zelfgefabriceerde stoofpot. Met wat schroom en een zekere gêne maar àltijd op moeders wijze.
Niks is schoner dan in de lente van je leven de herfst van je leven te beleven.

Ikzelf ben in mijn nopjes. Heb een klare kijk op de wereld door een herfstbril met de soms wat roestige montuur, maar altijd helder. En natuurlijk heb ik die blosjes op mijn wangen waarvan elk
vrouwmens geil van wordt.

(dv)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten